Condicions

Aclaracions

Tots els nostres serveis són exclusius dins el pla bàsic de casaments, excepte els de fotografia i vídeo, així com elements típics com el ram de núvia, les invitacions, les figuretes del pastís i l’oficiant legal de la cerimònia (jutge de pau, regidor, alcalde…), que són addicionals i es contractaran a part.

Les persones allotjades el dia del casament podran quedar-se a la finca fins les 13:00h de l’endemà, o passar-hi el dia amb un cost addicional (consultar “preguntes freqüents”, més avall).

Normes de la casa

S’evitarà tirar arròs o confeti de mida petita en favor d’alternatives ecològiques i amb una vessant més decorativa, com els pètals de rosa.

Quedarà exclòs a tota la finca l’us d’objectes (pilotes, bicicletes, etc.) que puguin perjudicar l’entorn natural o el correcte desenvolupament de l’esdeveniment.

Els espais disposaran de cendrers, papereres i tot tipus de material d’utilitat per tal de mantenir net l’entorn durant totes les activitats.

Serà indispensable fer la sessió de ball dins la sala de vidre per tal de garantir la sostenibilitat de l’entorn i el benestar de tots plegats.

El respecte i el sentit comú són la base d’aquestes normes, que busquen la sostenibilitat i una bona relació amb tot l’entorn, entès en el sentit més ampli de la paraula.

Preguntes freqüents

Quan es pot visitar la finca?
És imprescindible concertar la cita prèviament per poder organitzar-la amb el temps de visita suficient dins el nostre calendari, tenint en compte que, a part de la constant gestió i organització de casaments, també hi vivim en família a la Vinyassa.

Es poden portar serveis externs al casament? (caravanes, inflables, músics, orquestres, etc.)
Caldria parlar-ho prèviament per analitzar si són viables o si compten amb algun cost addicional.

Ens podrem quedar l’endemà a passar el dia?
Sí. I tant, si l’endemà voleu fer un fantàstic remember per reviure els moments més emotius i divertits del casament us podem oferir diferents opcions. Si no, la sortida és a les 13:00h.

A quina hora poden arribar els convidats?
Mitja hora abans de la cerimònia. Fins llavors, la finca romandrà tancada (excepte per al personal autoritzat i reduït que vosaltres necessiteu).

Tenim horari per acabar la festa?
No. Sempre i quan sigui dins la sala.

VISITES

Per tal de poder organitzar la visita en condicions, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible.

Call Now Button