Serveis

Serveis - Organitzem el vostre casament

Organització

Us acompanyem a vosaltres i als convidats en tot moment organitzant el vostre casament per tal que es desenvolupi com hem quedat, gestionant tots els moments importants i les diferents activitats o sorpreses que en formin part.

Serveis de cerimònia per a bodes

Cerimònia

Espai idíl·lic en mig d’arbres on podeu gaudir d’una cerimònia emotiva i màgica tant si voleu que sigui legal com si ja esteu casats i la vol oficiar un amic o familiar. Tota la decoració i el mobiliari està inclòs i totalment personalitzat al vostre gust. Amb un fantàstic pla “b” perquè res pugui aigualir el vostre dia.

Serveis - Decorem l'espai al vostre gust

Decoració

Decorem integrament tots els espais que formin part de l’esdeveniment i us ajudem a personalitzar-los per tal que siguin del vostre gust i estil dins les nostres característiques i possibilitats (plantes, motius florals, espelmes, elements de fusta i roba…).

Serveis - Gaudeix d'accés a tota la finca

La finca

Durant l’esdeveniment, podreu gaudir de tota la finca amb total exclusivitat, amb tots els espais, jardins i mobiliari exterior disponible. A més, es podran allotjar fins a 12 persones entre la Masia i el Graner (per a conèixer totes les condicions del casament i les d’allotjament, cliqueu aquí).

Serveis - Menú personalitzat i equip propi de cuina

Gastronomia

Gràcies al nostre equip de cuina, gaudireu i fareu gaudir d’un excel·lent menú nupcial totalment personalitzat al vostre gust i estil (amb opcions veganes, vegetarianes, etc.). Per a més informació sobre el nostre servei de gastronomia, sol·liciteu data per la visita.

Serveis - Sonorització integral i personalitzada

Sonorització

Sonorització integral i personalitzada, que inclou la música d’ambient durant tot l’esdeveniment, la monitorització completa de la cerimònia, la música i projecció d’audiovisuals durant l’aperitiu i el banquet (amb suport tècnic per a actuacions de veus i instruments) i el DJ de la casa per a la sessió de ball.

Serveis - Set addicional de fotografia i vídeo

Imatge

També comptem amb un set addicional de fotografia i vídeo per tal d’immortalitzar el vostre casament amb un reportatge fotogràfic (amb opció de sessions prèvies i posteriors a l’esdeveniment) i posar-hi la cirereta a tot plegat amb un vídeo-reportatge (amb la opció d’incloure vídeo-invitacions al casament pels convidats).

DISPONIBILITAT

Per rebre una informació més detallada o sol·licitar data per la visita, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Call Now Button