Història

«Que t’imposi el Montseny una mica d’amor i una mica de seny»

– Guerau de Liost –

Història de la Vinyassa

Ja fa més de 25 anys, l’Alícia i en Jaume varen enamorar-se a Girona. La història diu que poc més tard, dins d’una vida rutinària, treballaven al món de les lleis i la burocràcia fins que un dia, plens d’esperit, van decidir capgirar el seu camí cap a l’horitzó de la felicitat i tornar-se’n a “la Vinyassa” (Arbúcies), la masia que els va veure crèixer des de ben petits, per aixecar els ciments d’un nou projecte que més endevant els satisfarà plenament.

Dins d’un entorn privilegiat com és el Parc Natural del Montseny, la Vinyassa és des de llavors un espai on l’amor és el principal protagonista. Un indret màgic on la natura és capaç d’aturar el temps i omplir de pau a tothom que hi arriba, allà on el cant dels ocells, el murmurar de la selva i els raigs de Sol que penetren tímidament les copes dels arbres posen llum, color i simfonia al romanticisme. Senzillament, un lloc dels que costa marxar.

És per això que, gràcies als factors ambientals i a la nostra gran família de professionals, aquí hi trobareu tot allò imprescindible per gaudir d’un casament orgànic, únic i irrepetible.

Us hi esperem.

CASAMENTS

Accediu per conèixer tots els nostres serveis de casaments.

Call Now Button