There is nothing to show here!
Slider with alias artesia-2 not found.

RECORREGUT VIRTUAL

GALERIA

Accediu a la nostra galeria fotogràfica per descobrir tots els detalls de l’entorn i dels espais i diferents ambients de la finca: La Masia, el Graner, la zona de benvinguda, la sala de vidre i els jardins naturals que formen part de la Vinyassa.

INSTAGRAM

Podeu visitar el nostre perfil d’Instagram per veure la cronologia fotogràfica de casaments i celebracions sense perdre detall. Ens agradaria que formeu part de la nostra família de seguidors i puguem mantenir el contacte si ja heu passat per aquí.

CONTACTE

I per últim, poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon, xarxes o via e-mail per demanar qualsevol informació sobre els nostres serveis de casaments o, directament, per sol·licitar cita prèvia per venir a visitar-nos. Us hi esperem.

CONDICIONS

Per tal de preservar la pau ambiental de l’entorn, agraïm la lectura d’algunes qüestions essencials.

La Vinyassa, serveis de boda, casaments i altres celebracions a peus del Montseny (Arbúcies, Girona)

Què hi trobareu a la Vinyassa?

Una masia centenària a la vall d’Arbúcies, entre el Montseny i les Guilleries, i molt a la vora de Barcelona i de Girona. Un espai selvàtic al mig del bosc on la natura té una presència molt especial amb la gran diversitat d’arbres, plantes, ocells i aigua que hi conflueixen. Aquest indret permet fer una celebració de boda exclusiva i totalment íntima (el lloguer de la Vinyassa serà per a vosaltres sols, no farem cap altre esdeveniment que coincideixi el mateix dia). El nostre equip de professionals personalitzaran el vostre casament per fer-vos sentir com a casa. A més, posarem a la vostra disposició tots els jardins que permeten celebrar la cerimònia, l’aperitiu, el banquet i la festa en diferents espais dins tota la finca, aconseguint una boda dinàmica, icònica i selecta, allunyada dels conceptes més tradicionals (també disposem de plans alternatius amb garanties per tal de gaudir de l’esdeveniment a l’aire lliure en tot moment, faci el temps que faci).

Serveis 360º de wedding i celebracions

Us oferim una proposta molt completa ja que a la Vinyassa disposem de cuina pròpia que ens permet elaborar un menú i tot tipus de propostes gastronòmiques de gran qualitat i al vostre gust. També tenim equip de wedding planner (planificació, assessorament, decoració, organització, escenografia…) amb el que farem realitat tot el que tingueu pensat pel vostre dia i el vostre casament serà el que sempre heu somiat. Sonoritzarem totes les activitats de la boda que siguin necessàries amb la música, estils i efectes de so que més us agradin.

Per a la fotografia, vídeo, disseny i altres serveis opcionals de comunicació, comptem amb especialistes externs en totes les àrees i que habitualment treballen amb nosaltres. Són coneixedors de l’espai, de l’harmonia de l’entorn i de la cultura dels casaments. Tots ells tenen una qualitat professional i humana d’alt nivell, això farà que us sentiu còmodes i quedeu satisfets amb la seva feina i tracte.

El vostre casament al cor de Catalunya

La Vinyassa està ubicada dins d’un indret excepcional a la comarca de La Selva (Girona, Catalunya), a mig camí entre Barcelona i la pròpia ciutat de Girona, a pocs quilòmetres de la Costa Brava. El fet d’estar a la vora d’Arbúcies permet un fàcil accés dins el poble a hotels i diverses opcions d’allotjaments pels convidats que així ho desitgin. Des de Barcelona es pot arribar còmodament en una hora de trajecte de cotxe, mitja hora des de Girona i uns escasos 25 minuts des de la platja (Blanes, Lloret, Tossa de Mar…). Així doncs, un cop aquí podreu gaudir del microclima selvàtic de la Vinyassa, gaudir d’una aventura rural a la muntanya dins del parc natural del Montseny o bé escapar-vos a fer un bany a la costa brava.

Una boda amb amor i respecte per la natura

Per tal de mantenir la pau ambiental de l’entorn, us emplacem a llegir una sèrie de condicions i normes d’ús dels diferents espais i serveis dels que disposareu al llogar la Vinyassa per a la celebració del vostre casament, així com tot tipus d’aclaracions i preguntes -i respostes- freqüents que hem anat recollint arran l’experiència dels nostres clients durant aquests darrers anys. Serà necessària la lectura i el compromís del correcte desenvolupament de totes les activitats segons marca el document per conservar els valors pels que us heu decidit a venir. Per davant de tot, amor i respecte per la natura.

Gràcies per la vostra visita
Call Now Button